Nyheder

Formandens side

 

Kære medlemmer

 

Foreningens 80 års fødselsdag i 2018 skal fejres med manér. Vi er i fuld gang med at arrangere en tur til den svenske ø Gotland med en spændende natur og historiske forbindelser tl Danmark. Vi glæder os til at kunne fortælle mere.

 

Vores hjemmeside har været under en gennemgribende renovering. Nu fungerer den, og vi håber, I vil anvende den flittigt.

 

Efterhånden som postvæsenet får sjældnere udbringninger af post, og det bliver dyrere og dyrere at sende post, bliver det også nemmere, billigere og hurtigere at sende emails til jer, men husk også at I kan finde information på hjemmesiden www.nhf-vejle.dk;

 

 

Vi vil gerne være flere

Vores forening har ca. 130 medlemmer. Der deltager i gennemsnit ca. 25 personer på vore ture, det er et flot fremmøde. Vi har fået flere medlemmer i år, men vi har brug for, at vi alle er skarpe på at få nye medlemmer. .

 

Giv os din mening

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen. Din mening og dine ideer er vigtige for os alle.

 

Med venlig hilsen

på bestyrelsens vegne

 

Jan Tidemand

Jubilæumsturen til Gotland

 

Som annonceret under efterårets arrangementer, blev der den 15. nov. 2017 afholdt et medlemsmøde med foredrag og orientering omkring den planlagte jubilæumstur til Gotland.

 

Efter foredraget blev der åbnet for tilmeldingslister for dem, som var interesseret i at deltage i turen. Deltagerantallet er begrænset og princippet” først til mølle” gælderfor tilmeldingerne.

Interessen har været overvældende. Fra nu af kan medlemmer kun tilmelde sig en venteliste. Her skal man ikke indbetale depositum for at blive oprettet og man bliver efterfølgende kontaktet, hvis der bliver plads.

 

Man får besked på, at man er oprettet på ventelisten.

 

Ventelisten er oprettet og ajourføres af mig, og opdateres efter det tidspunkt, jeg får en sms/mail fra et medlem.

 

Hvis en besked videresendes til mig igennem vores postsystem eller andre bestyrelsesmedlemmer, beregnes modtagelsen fra tidspunktet hvor den oprindelige besked blev modtaget.

 

Med venlig hilsen

 

Naturvejleder Jan Tidemand

 

Mailadresse: mail@nhf-vejle.dk

Telefonnummer: 52580969

 

© Naturhistorisk Forening for Vejle